OM

Amir Shaheen

Om 

Amir Shaheen

Den 36-årige norsk-pakistanske Amir Shaheen, oppvokst i Norge, har et multikulturelt bakteppe som danner grunnlaget for hans fengslende fortellinger og skarpe innsikter. Dette gir ham en unik kompetanse til å takle utfordringer, takket være en livslang erfaring med å balansere ulike verdener. Det å være annerledes, ha en annen bakgrunn, føle seg utenfor, men likevel finne sin plass i et nytt samfunn, er leksjoner som mange kan dra nytte av.

Gjennom sitt inspirerende foredrag, sentrert rundt boken sin «F*** ta hjernen min!», tilbyr Amir spennende refleksjoner som kan benyttes til å styrke merkevaren og bygge sterke team. I mange norske bedrifter mangler det ofte forståelse og inkludering, noe Amir belyser. Det handler om å tørre å være seg selv, samtidig som man tør å ta ledelsen.

Amirs første år ved Westerdals var uten studiestøtte, hvor han balanserte mellom gatelivet og skolen. Denne utfordrende perioden lærte ham verdien av å være autentisk, og brukte sitt strålende humør til å spre glede. Han ble hedret med Gullkalven i 2017 i kategorien Audio, og avsluttet sin skoletid med Netflix-serien “Hjem til jul”, som han utviklet sammen med Kristian Andersen. Nå er han aktuell med egen bokutgivelse og sine inspirerende foredrag.

Over flere år har Amir begeistret publikum på humor-scenen i Norge, og gjort humor til sin hovedgeskjeft. Han har også arbeidet i podkastselskapet Podimo, og som frilanser har han samarbeidet med noen av de største produksjonsselskapene i Norge. Med fingeren på pulsen når det gjelder teamdynamikk og samfunnsengasjement, er Amir alltid i bevegelse. Med en rekke prosjekter klar for utgivelse, ser han aldri ut til å stoppe. I desember 2023 vil han være aktuell med sin andre bok “Barnas Filosofi”, en unik filosofibok skapt for voksne, utviklet sammen med barn.

Kjernen i Amirs budskap er å bruke humor som et verktøy for å løse konflikter, og fremme utvikling gjennom kreativitet og engasjement. Dette formidler han på en utsøkt måte i sine foredrag som han turnerer med over hele landet. Dersom du er på utkikk etter en konferansier eller foredragsholder som virkelig kan engasjere, er Amir Shaheen det selvsagte valget.

Book foredraget med Amir Shaheen og bli inspirert

Det er kanskje nå du skal invitere dine ansatte med på foredraget til Amir Shaheen. Få hurtig respons på dine forespørsler og et uforpliktende tilbud for gruppen med priser, datoer og sted. Det kan gi gruppen ny kraft i å skape endring og utvikling i bedriften!